Eindstand 50+ toernooi van de dames

Winnaar van het 16e 50+ toernooi bij de dames is geworden  Anja Zoomer.

Helaas waren er bij de dames geen zaanse deelnemers in de finale

Onder de knop lees meer ziet u de einduitslag van de finale bij de dames

Eindstand 50+ toernooi van de heren

Winnaar van het 16e 50+ toernooi bij de heren is geworden Klaas Gorter.

Bij de heren was er 1 zaanse deelnemer die de finale heeft gehaald dat was Hans Beentjes en die is uiteindelijk op een hele mooie 2de plaats geëindigd 

Onder de knop lees meer ziet u de einduitslag van de finale bij de heren.

Eindstand 50plus toernooi 2014

De voorronden waren al zeer de moeite waard om naar te kijken. Er werd goed gestreden om een plek te bemachtigen in de finale.

Voor wie dat lukte had in de finale nog een flinke klus die op haar of hem wachte. Zowel bij de dames als bij de heren moest er om de 1e plaats flink gestreden worden. Zeer leuke scores met de HCP leverden toch hele leuke tussenstanden op. Uit eindelijk was het Marga Kruemmel bij de dames die aan het langste einde trok met maar 3 pins verschil op Yvonne van der Wolf die als een goede 2de eindigde. Elly van Blanken volgde beide dames op de voet.

Bij de heren was het een ander verhaal. Cees Breure ging als eerste de finale in en gaf iedereen het nakijken. De nummers 2 t/m 5 wisselden voordurend van plek, echter niemand kwam bij Cees in de buurt. John Bosch eiste de 2e plaats voor zich op. De derde plek ging naar Jim Schaap.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.